16 oktober 2019

Bijeenkomst: Deel je elektrische bestelbus met collega winkeliers

De gemeente Den Haag start een pilot voor het delen van een elektrische bestelbus in de winkelstraat. Er is een voorstel uitgewerkt, dat wordt toegelicht op maandag 28 oktober 2019. Het aanbod houdt in dat winkeliersverenigingen/Biz-en  een half/heel jaar  gezamenlijk een Renault Kangoo ZE (3 deurs) bestelbus kunnen leasen tegen aantrekkelijke voorwaarden.
  
De bijeenkomst wordt gehouden bij Autohaag Zeeuw, Zonweg 60, 2516 BM Den Haag, tussen 17.00 en 19.00 uur. 

Tijdens de bijeenkomst kan men uiteraard de wagen bekijken en een afspraak maken voor een proefrit. Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden is het ook mogelijk een korte proefrit te maken tijdens de bijeenkomst. Tevens wordt uitleg gegeven over het gebruik van laadpalen, parkeren, het reserveren en gebruik van de auto en de verzekering. Zowel de Gemeente Den Haag als Leaseplan zijn aanwezig. 
  
Als u nu al vragen heeft over de Renault bestelbus kunt u rechtstreeks contact opnemen met Jeroen van der Hoeven, verkoopadviseur bij Autohaag Zeeuw, tel. 070 364 3830 of 06 2491 1920 en e-mail j.vdhoeven@autohaagzeeuw.nl

Behoort u tot de doelgroep (ondernemer aangesloten bij een winkeliersvereniging of Biz in gemeente Den Haag) dan kunt u zich aanmelden tot uiterlijk vrijdag 25 oktober door een e-mail te sturen naar: carin@conversion.nl o.v.v. naam winkelgebied, naam onderneming en het aantal personen.
 

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag

E-mail: info@platform-stedelijkedistributie-denhaag.nl

Privacy Statement

Volg het laatste nieuws