13 oktober 2021

Hubbel ontwikkelt de 1e locatie in Den Haag

Op het ZKD komt aan de Zinkwerf een grote stadshub.  Dit wordt dé logistieke hotspot, waar alle bedrijven die een oplossing zoeken voor stadslogistiek welkom zijn.

 

Hubbel gelooft in het delen van vastgoed, materieel en materiaal. Daarnaast werken wij natuurlijk 100% zero emissie. Ons ultieme doel is van Den Haag een leefbare stad te maken. Als groot transport stopt aan de rand van de stad en dit slim gebundeld in elektrische vervoermiddelen de stad in gaat in optimale routes, dan kunnen we écht stappen maken in de vermindering van het aantal transportbewegingen in de stad. 

 

Naast transport, biedt Hubbel ook een opslaglocatie en hub-in-hub, dat laatste is feitelijk een opslagruimte, maar dan exclusief voor één gebruiker. Bij ons kan iedereen terecht, dus ook de kleine ondernemer die vanuit huis werkt en een oplossing zoekt voor zijn logistiek. Vanaf één pallet is hij welkom, wel in combinatie met onze uitgangspunten: wij verzorgen de handling en logistiek in de stad, alleen op die wijze gebeurt het zo efficiënt mogelijk.

 

 

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag

E-mail: info@platform-stedelijkedistributie-denhaag.nl

Privacy Statement

Volg het laatste nieuws